Wednesday, September 8, 2010

GOHAN


SINCE I WAS A KID, I REALLY LOVE TO OWN A PET. I REALLY LIKE TO SHOW MY CARE BY FEEDING THEM A NUTRITIOUS FOOD; BATHE THEM AND EVEN TALK TO THEM, THOUGH I KNOW THAT THEY CANNOT RESPOND TO ME THE WAY THAT  I WANTED TO. FOR ME IT’S A FUNNY ACTIVITY THAT ME AND MY PET ENJOYED. AS A PET OWNER, I ASSURED THAT I COULD SPEND A BONDING MOMENTS WITH MY PET. BEING WITH THEM MAKES ME FEEL HAPPY AND RELAX THEY PUT EXCITEMENT TO MY CHILDHOOD LIFE UNTIL NOW.
GOHAN THAT WAS THE NAME OF MY FAVORITE PET. FOR ME HE IS THE BEST PET I EVER HAD. I TREASURED EVERY MOMENT THAT WE SHARED TOGETHER. IT’S BEEN A LONG TIME SINCE HE LEFT BUT I CAN STILL REMEMBER THE BEAUTIFUL SOUND THAT HE MADE WHEN HE BARKED. I HAVE MY NEW PET NOW BUT GOHAN IS UNIQUE, GOHAN IS GOHAN AND NO OTHER PET COULD REPLACE HIM. WHEN HE DIED, I CRIED FOR ALMOST A MONTH; A LOT OF CHANGES HAPPENED ESPECIALY IN MY ROUTINE AND IT’S REALLY HARD TO GET OVER AND FORGET OUR COUNTLESS HAPPY MEMORIES. 
THAT WAS THE SADDEST EXPERIENCE OF BEING A PET OWNER. BUT TO HAVE GOHAN, IS SUCH AN EXTRAORDINARY FEELING. SOMETIMES IT IS DIFFICULT TO OWN A PET BUT IT IS MORE ON ENJOYMENT.
WITH WHAT I HAVE EXPERIENCED, I COULD SAY A PET CAN REALLY CHANGE ONE’S LIFE.
AT THE END OF THE DAY, I REALIZED THAT I’ VE LEARNED A LOT FROM MY LOVELY GOHAN.

3 comments:

  1. i have once been a pet lover, but like you he also passed away..^^

    ReplyDelete
  2. beautiful,
    nice article, i like it..
    aha! aha!

    ReplyDelete
  3. its really hard to be a pet owner. so we have to make sure that we are ready for the responsibilities that we have to shoulder. it took time to raise them well so we have to be patient also we have to prepare a nutritious food for them so that they will be healthy.this things could make their life span longer.

    ReplyDelete